Сторінки

вівторок, 20 травня 2014 р.

"Кожна дитина - почасти геній..."

Вже традиційним у нашому місті є Свято вшанування стипендіатів міського голови, на якому відзначаються грошовою премією обдаровані творчі особистості. Це переможці ІІІ та ІУ етапів Всеукраїнських олімпіад та науково-практичних конференцій, а також переможці різноманітних творчих конкурсів. Наша школа щороку достойно представляє свою майбутню еліту. Цього року це шість здібних інтелектуалів: Катарина Тарас, Байда Роман, Катарина Христина, Брезніцька Марія, Грох Марія, Хасполатова Світлана.


Приємно, що четверо з кращих -  учні мого класу. Цьогорічні, на жаль, випускники. Розумію, що "кожна дитина - це неповторна перлина, хоча і вподобання всі мають різні...", але віднайти і розкрити її неповторність, ось в чому заслуга вчителя. Тому, велике спасибі Вам, мої колеги, сіячі доброго, вічного і розумного.




Звичайно, великою є і робота батьків в розвитку молодого інтелектуального потенціалу. Спасибі Вам, за взаєморозуміння, підтримку та  виховання  дітей. Нехай же сторицею повернется Вам за опіку й турботу.

2 коментарі: